Foredrag Meninger Blog Arkivkælderen Om Dovregubben

Immaqa (pdf) 

Arktis for dummies (pdf)

Gobelinerne (pdf)

Lofoten (pdf)

Pressefotos

Plakat (pdf)

Den gode historie...

Den gode historie har altid interesseret mig - og med et rigt og oplevelsesrigt liv, hvor jeg har blandt andet har boet 14 år i Grønland og tre et halvt år i Nordnorge, er der masser af gode historier at fortælle.

Jeg deler gerne mine oplevelser og erfaringer med andre - og har derfor en række foredrag, som jeg tilbyder foreninger, skoler og andre interesserede til en fornuftigt pris. Foredragene tager som udgangspunkt en god times tid, men kan altid tilpasses et lokalt program, så der også kan blive tid til en sang og en kop kaffe undervejs.

Udover foredragene tilbyder jeg også guidede ture i Limfjordslandet, causerier tilpasset lejligheden, festtaler og andet krydderi til en god aften. Ring og hør nærmere.

Indtil videre tilbyder jeg fire forskellige foredrag:

 

Vælg selv

 

Immaqa
Muntre fortællinger fra mine mange år i Grønland.

Arktis for dummies
Hvem ejer egentlig Nordpolen, og hvad var det, Lene Espersen gik glip af, da hun blev væk fra et arktisk topmøde?

Grønlands største kunstværk
Historien bag 13 gobeliner af den grønlandske kunstner Hans Lynge, som fortæller Grønlands historie på 80 kvadratmeter uld.

Lofoten
En fortælling om den sidste viking og et højskoleophold mellem hvaler, fjelde og klipfisk.

 

Det praktiske

 

Du kan læse mere om foredragene ved at bruge knapperne til venstre, hvor der også er fotos til pressebrug. Fortællingerne er rigt illustreret med billeder og plancher. Jeg medbringer materialet på pc - men forventer, hvis ikke andet aftales, at arrangøren stiller projektor til rådighed.

 

Hvad med et glas grønlandsk kaffe?

 

Foredraget "Immaqa" er en munter fortælling om mine oplevelser i Grønland - og passer fint til en klubaften og lignende. Hvis det skal være ekstra festligt, kan jeg også tilbyde at kombinere fortællingen med en demonstration af, hvordan man lave en ægte grønlandsk kaffe. Kontakt mig telefonisk eller pr. e-mail for en nærmere beskrivelse og aftale.

 

© 2012 • Jesper Hansen • Nørremarksvej 6 • Øland • 9460 Brovst • Telefon 98130201 •  Mobil 29390365  •  Mail