Jordbær uden for sæsonen:  

Jordbær-trifli

Denne dessert kan med fordel laves dagen i forvejen.

En pose jordbær fra fryseren lægges i skål og marineres med en sjat gylden rom. Jeg bruger en syvårs Havana Club, men ellers skulle en almindelig Bacardi Gold kunne gøre det. Ovenpå kommer jeg en håndfuld makroner og pakker det hele ind med en ganske almindelig kagecreme lavet af æg, mælk, maizena og vanille. Oven i cremen vender jeg et par deciliter flødeskum og lidt husblas for at give cremen en nærmest fromageagtig struktur.

Inden servering kan man pynte med lidt friske jordbær og lidt mere flødeskum. Serveres eventuelt i portionsskåle som på billedet.

 

 

 

 

 

Offentliggjort første gang 1. januar 2010

 

 

Retur

 

 

 

© 2011 • Jesper Hansen • Nørremarksvej 6 • Øland • 9460 Brovst • Telefon 98130201 •  Mobil 29390365  •  Mail