Varm mad til en kold tid:  

Oksehalesuppe

Oksehalesuppe er en herlig spise i den kolde årstid. Skabt til rigtig weekendhygge foran pejsen - for det tager sin tid at lave. Så det er bare med at komme i gang.

Oksehalerne koges i mindst fem timer sammen med nogle fed hvidløg, et par løg og lidt laurbærblade, en dåse tomatpure samt salt og peber. Husk at tjekke gryden ind i mellem, så den ikke koger tør.
En halv times tid før oksehalerne er færdige, skummer man fedtet af suppen og tilsætter urter - gulerødder, selleri og porrer.
Har man rigtig god tid, er det en god ide at lade suppen køle ned, inden fedtet skummes af. Det gør det nemmere at fange fedtet.

Velbekomme!

 



 

Offentliggjort første gang 22. november 2009

 

 

Retur

 

 

 

© 2011 • Jesper Hansen • Nørremarksvej 6 • Øland • 9460 Brovst • Telefon 98130201 •  Mobil 29390365  •  Mail