Wasa Wasa 2017

Af Jesper Hansen, foredragsholder, fortæller, forfatter, journalist, fotograf og kommunikationsrådgiver

6.februar 2017 afvikledes et af verdens hårdeste spejderløb - Wasa Wasa - for 67. gang. Det skete i Nørresundby og det militære øvelsesterræn ved Hvorup med 26 deltagende patruljer. Billederne i galleriet kan frit bruges i spejdersammenhæng mod angivelse af fotograf: Jesper Hansen. Jeg vil sætte stor pris på at få et link eller en kopi på e-mail.


Anden brug, herunder manipulation og brug i religiøse, politiske og kommercielle sammenhænge må kun ske med forudgående skriftlig tilladelse.

Hovedet på bloggen


Følg min hverdag


Jeg tør godt påstå, at jeg er en af landets mest erfarne bloggere. Siden 2007 har jeg næsten dagligt skrevet en lille historie om mine gøremål, mine rejser eller hvad der nu lige optager mig i øjeblikket. 2.000 blogartikler er det blevet til - og der kommer stadig flere.


Følg med her » 

Grønland og Arktis


Giv mig sne, giv mig hunde....


Grønland fylder meget i mit liv. Siden jeg første gang  satte mine fødder på verdens største ø i 1993, har Arktis været et centralt omdrejningspunkt i mit liv.

Godt 14 år boede jeg i Grønland - og det blev til næsten fire år i den arktiske del af Norge. Og så har jeg besøgt Alaska, Yukon, Newfoundland, Nunavut, Svalbard, Island og adskillige lokaliteter i Sápmi.


Læs mere  »